Bir Konu Bir Konuk: BOLTAS Yönetim Kurulu Üyesi Cumhur Erzurumluoğlu

Bir Konu Bir Konuk etkinliği kapsamında 14 Aralık 2023 Perşembe günü saat 13:00’da Fakültemiz konferans salonunda gerçekleşen etkinliğe BOLTAS Yönetim Kurulu Üyesi ve UTİKAD 41. Dönem Yönetim Kurulu Üyesi Cumhur Erzurumluoğlu, BOLTAS İnsan Kaynakları Kıdemli İş Ortağı Esra Cücü, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ebru Kanyılmaz Polat, öğretim üyeleri, öğretim elemanları ve öğrenciler katılım sağladı katılım sağladı.

Cumhur Erzurumluoğlu, sektördeki derin bilgisi ve tecrübesiyle katılımcılara benzersiz bir bakış açısı sundu, etkinliğimize değer katarak ilham verici bir perspektif sundu. Esra Cücü ise sektördeki önemli rollerini paylaşarak katılımcılara şirketin insan kaynakları vizyonu hakkında değerli bilgiler verdi. Etkinlikte öğrencilere form dağıtılarak staj imkanı tanındı.

Etkinlik sonunda BOLTAS Yönetim Kurulu Üyesi Cumhur Erzurumluoğlu'na Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ebru Kanyılmaz Polat tarafından konferansa katılım plaketi ve Esra Cücü’ye katılım sertifikası verildi.