Bir Konu Bir Konuk: NETLOG Global Forwarding Taşımacılık A.Ş. İthalat İhracat Türkiye Operasyon Müdürü Ümit Kamil Şen

Bir Konu Bir Konuk etkinliği kapsamında 15 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 13:00’da fakültemiz konferans salonunda NETLOG Global Forwarding Taşımacılık A.Ş. İthalat İhracat Türkiye Operasyon Müdürü Ümit Kamil Şen tarafından denizyolu taşımacılığı konusu üzerine konferans verildi.

Konferansa Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ebru Kanyılmaz Polat ve Dr. Öğr. Üyesi Yasin Gültekin, bölüm başkanı Prof. Dr. Yener Pazarcık, öğretim üyeleri, öğretim elemanları ile Fakülte Sekreteri Hayri Çüren ve öğrenciler katılım sağladı. Etkinlik sonunda NETLOG Global Forwarding Taşımacılık A.Ş. İthalat İhracat Türkiye Operasyon Müdürü Ümit Kamil Şen'e Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ebru Kanyılmaz Polat tarafından konferansa katılım plaketi verildi.