Uluslararası Lojistik Topluluğu DOĞTAŞ’a Teknik Gezi Düzenledi

Uluslararası Lojistik Topluluğu 21-22 Aralık 2023 tarihlerinde gerçekleştirdiği Doğtaş teknik gezisinde lojistik dünyasının derinliklerine daldılar. Doğtaş Lojistik Uzmanı Atakan Kavaz, değerli bilgilerini öğrencilerimizle paylaşarak depolama süreçleri, depo dizaynı, depo uygulamaları ve lojistik operasyonlarının genel işleyişi hakkında öğrenci arkadaşlarımızı aydınlattı.

Uluslararası Lojistik Topluluğunun teknik gezisinde, Fakültemiz Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Karanfil ve Arş. Gör. Mehmet Gürtürk eşlik etmesi, yapılan gezinin deneyimini daha da zenginleştirdi.

Ayrıca, bizi kırmayıp misafirperverlikle ağırlayan Doğtaş Lojistik Uzmanı Atakan Kavaz ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Doğtaş Dış Ticaret Lojistik Şefi Mustafa Ekin’e derin bir teşekkür borçluyuz. İki yıldır bizi evlerinde ağırlayan Doğtaş ailesine teşekkür ederiz.