Bir Konu Bir Konuk: Arkas Holding Satış Pazarlama Müdürü Yusuf Bekar

Uluslararası Lojistik Topluluğu Bir Konu Bir Konuk etkinliği kapsamında 1 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 14:00'da Fakültemiz konferans salonunda Arkas Holding Satış Pazarlama Müdürü Yusuf Bekar tarafından satış ve pazarlama konuları üzerine konferans verildi.

Konferansa Dekan Prof. Dr. Selahattin Kanten, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Yasin Gültekin, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yener Pazarcık, Arş. Gör. Mehmet Gürtürk, Arş. Gör. Mehmet Karadağ ile Fakülte Sekreteri Hayri Çüren ve öğrenciler katılım sağladı. Etkinlik sonunda Arkas Holding Satış Pazarlama Müdürü Yusuf Bekar'a Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yener Pazarcık tarafından konferansa katılım plaketi verildi.